Lad os samles på Skype på Kvindernes Internationale Kampdag

05/03/2021 | Skype-blogs | Kvindernes Internationale Kampdag

Kvinder vil i hele verden stå sammen (selvom det bliver virtuelt for nogle af os) for at fejre 110-året for Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts. Men hvorfor er denne dag så vigtig?

#IWD2021 minder os om, at stå sammen, fejre det, som kvinderne har udrettet, og kæmpe for ligestilling mellem kønnene. Det er dagen, hvor vi fremhæver inspirerende kvinder i hele verden. Efter et år fuld af udfordringer kunne dette års tema for Kvindernes Internationale Kampdag, "Choose to Challenge", ikke passe bedre. I den vedvarende kamp for ligestilling mellem kønnene opfordrer Kvindernes Internationale Kampdag os til at gøre noget ved skævheder og uligheder for sammen at skabe en inkluderende verden.

Det er ret utroligt at tænke på, at selvom kvinder i hele verden har kæmpet for ligestilling i over 100 år, er der i 2021 ikke et eneste land, der kan hævde, at de har opnået det. Derfor skal vi den 8. marts stå sammen for fortsat at skubbe i den positive retning!

Vi satte os i forbindelse med tre af vores kvindelige medarbejdere hos Skype for at høre lidt om deres personlige rejse, hvad de er inspireret af, og hvad der udfordrer dem.

Ramya, Skype Engineer

Sophia

Hej! Mit navn er Sophia, og jeg startede i Microsoft for næsten 3 år siden som Software Engineer for Skype. Jeg var den første kvindelige udvikler fra Georgien, der blev ansat på Microsoft-kontoret i Prag. Jeg er utroligt inspireret af sprog – jeg taler seks: Georgisk, mingrelsk, engelsk, fransk, russisk og tjekkisk. Jeg er udfordret af at administrere min tid. Det kan nogle gange virke overvældende, at tiden, som er vores største ressource, er begrænset og lineær. Efter at jeg er blevet opmærksom på denne begrænsning, er jeg begyndt at sætte pris på hvert sekund, og jeg prøver at finde den optimale balance mellem arbejde og privatliv, der passer til mig.

Ramya, Skype Engineer

Diana

Hej! Jeg hedder Diana, og jeg startede hos Microsoft for næsten to år siden som Content Manager for Skype. Jeg er også i gang med en kandidatgrad fra Charles University, og været så heldig at flytte til Sydkorea med mine studier og fjernarbejde, hvilket vi alle er mere vant til nu. Jeg bliver inspireret af entusiastiske personer omkring mig, og jeg er udfordret af min sult efter viden. Jeg mangler timer til at stille min nysgerrighed og arbejde på de projekter, jeg brænder for, men jeg prøver at gå ind i hver uge med et nyt emne for at lære noget nyt og udvikle mig.

Ramya, Skype Engineer

Marj

Hej! Jeg hedder Marj, og jeg er Finance Manager for Skype. Min karriere startede faktisk i mode- og detailbranchen, hvor jeg stylede kunderne og hjalp med at sy tøj efter mål, inden jeg fandt min plads her. Det er ret enkelt, min familie er min virkelige inspiration. Hver gang jeg bliver nervøs for noget, der ligger ud over min komfortzone, tænker jeg på alle de udfordringer, min familie har måtte overvinde, for at jeg kan sidde her nu. Jeg lader mig guide og inspirere af deres forbillede. Pandemien har udfordret os alle til at tænke anderledes på forretning.

I år har det været svært at holde forbindelsen til de kvinder, der er vigtige i vores liv. Skype kan hjælpe med at gøre det nemmere med ét gratis Møde nu-link på enhver enhed. Det er en fantastisk måde for os at holde kontakten på med de vigtigste personer, som f.eks. din mor, søster eller tætte venner og kolleger, vejledere med flere.

#ChooseToChallenge

Kvindernes Internationale Kampdag på Skype med Skype-medarbejdere